Specialismen

Liften demonteren
Met onze ervaren en gecertificeerde medewerkers én ons gespecialiseerde materieel, kunnen we liften van twee tot twintig stopplaatsen in elk geval voor u demonteren. Onze medewerkers zijn hiervoor opgeleid door keuringsinstantie Liftinstituut. Heeft u liften met meer dan twintig stopplaatsen? Neem vrijblijvend contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Renovatiesloop
Het gebeurt steeds vaker dat gebouwen die een andere bestemming krijgen of niet meer aan huidige eisen of wensen voldoen, niet worden gesloopt maar worden gerenoveerd. Voor renovatiesloop, zoals het slopen van toiletten en douches en gebouw gebonden toepassingen, kunt u ons ook inschakelen.

Strippen
Het strippen van een pand kan een aantal dingen betekenen: het kan betekenen dat al het materiaal dat géén beton of staal bevat wordt verwijderd uit het pand om het vervolgens te slopen. Zo wordt voorkomen dat materialen door elkaar heen komen te liggen, wat resulteert in minder nabewerking. Maar strippen kan ook betekenen dat een pand kaal of casco wordt gestript en daarna gerenoveerd wordt of een nieuwe bestemming krijgt.

Vraag een offerte aan

Sake Zittema Sloopwerken
Sake Zittema Sloopwerken